Τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε 210 99 69 888

Προσωπικά δεδομένα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11 ΜΑΪΟΥ, 2018

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Στην Εταιρεία “ ΑΒΡΑΑΜ Δ.ΕΣΔΡΑΣ”, αναγνωρίζουμε τα θέματα ιδιωτικότητας που προκύπτουν κατά τη χρήση προϊόντων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Επομένως, ακολουθούμε αυστηρά όλες τις διαδικασίες προστασίας δεδομένων σχετικά με την πλήρη ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Η πολιτική απορρήτου ισχύει όταν :

•Αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσιες της Εταιρείας.

•Επισκέπτεστε τους ιστότοπους της Εταιρείας.

Κάνοντας όλες τις παραπάνω ενέργειες, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας. Η ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου καλύπτει χειρισμό προσωπικών στοιχείων ("Προσωπικές Πληροφορίες") που συλλέγονται από την Εταιρεία όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Ενώ επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς τύπους πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για γρήγορη και αποδοτική ανταπόκριση προς εσας, τους πελάτες μας. Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά για να σας παράσχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων και ειδοποιήσεων.

 Η MUSEUM STORE/ ΑΒΡΑΑΜ ΕΣΔΡΑΣ λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου τόσο κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες της όσο και κατά την είσοδο στην περιοχή περιορισμένης πρόσβασης για την χρήση από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες -συνδρομητές στην υπηρεσία ηλεκτρονικής παραγγελίας , σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Διευκρινίζεται ότι η MUSEUM STORE δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο από τους επισκέπτες και χρήστες των ιστοσελίδων και των περιοχών του διαδικτυακού μας τόπου , στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση, και εγγυάται ότι από το χρησιμοποιούμενο λογισμικό δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων επισκεπτών. Η Εταιρία λαμβάνει μόνο στοιχεία από τα εγγεγραμμένα μέλη αυτής στο πλαίσιο της εγγραφής, τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι οι εγγεγραμμένοι αυτής.

Η MUSEUM STORE σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη, χωρίς σφάλματα λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη από τις δυσχέρειες ή από την διακοπή πρόσβασης για τεχνικούς λόγους και εν γένει από προβλήματα που επηρεάζουν ή αναστέλλουν για εύλογο χρονικό διάστημα τη λειτουργία της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Η MUSEUM STORE σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων . Στη συνέχεια παρατίθεται η πολιτική και η σημασία της για εσάς, το χρήστη του ιστοτόπου.

Προσωπικά δεδομένα

Η MUSEUM STORE δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, κ.τ.λ.) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Τα προσωπικά σας στοιχεία δόθηκαν στην MUSEUM STORE με την συγκατάθεσή σας και λάβατε γνώση ότι μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006. Διατηρείτε, όμως, το δικαίωμα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή, στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, με σκοπό να ζητάτε και να λαμβάνετε, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, το σκοπό της επεξεργασίας, καθώς και τους αποδέκτες. Επίσης, έχετε το δικαίωμα, βάσει των άρθρων 11-13 του Ν. 2472 / 1997, να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις θέλετε ή και άρνηση μελλοντικής χρησιμοποίησης των στοιχείων σας. Στην περίπτωση αυτή, υποχρεούστε να στείλετε στην MUSEUM STORE γραπτώς την άρνηση σας, παραθέτοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονομ/μο, Διεύθυνση, Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας) στη διεύθυνση : Σαμουήλ Κούγκι 10, 17342 Αγιος Δημήτριος

Η MUSEUM STORE δηλώνει ότι δεν τηρεί, ούτε επεξεργάζεται αλλά στοιχεία δεδομένων και σε αυτά δεν περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα, όπως αυτά απαριθμούνται στο άρθρο 2 στοιχείο β’ του Ν. 2472 /1997.

Η MUSEUM STORE μπορεί να κάνει χρήση των ΠΔ που της παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας και να σας αποστέλλει προσφορές της MUSEUM STORE και ενημερωτικό υλικό εφόσον το επιθυμείτε . Επιπλέον, η MUSEUM STORE δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη.

Ασφάλεια

Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Το σύνολο των πληροφοριών που σας αφορούν δεν διοχετεύεται εκτός της εταιρίας μας. Μόνο το προσωπικό της MUSEUM STORE, που χρειάζεται τις πληροφορίες αυτές για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία, έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Το προσωπικό μας πρέπει να χρησιμοποιήσει απόρρητες λέξεις-κλειδιά (passwords) για να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, οι διακομιστές όπου αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή εγκατάσταση. Ο Ιστότοπος διέπεται από μέτρα ασφαλείας για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση της πληροφορίας που ελέγχεται από την MUSEUM STORE.

Η MUSEUM STORE ενημερώνει ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία που βρίσκονται στη βάση δεδομένων της. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν. 2472 / 1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών της MUSEUM STORE, καθώς και η χρήση τους για στατιστικούς σκοπούς. Η εταιρεία δύναται να ανακοινώσει τα δεδομένα αυτά σε συνεργάτες για διαφημιστικούς ή στατιστικούς σκοπούς και μόνο για χρήση που θα αφορά προϊόντα ή υπηρεσίες της MUSEUM STORE.

Κοινοποίηση μεταβολών

Εάν μεταβληθεί η παρούσα Πολιτική της MUSEUM STORE για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα καταγράψουμε τις μεταβολές στην παρούσα σελίδα, παρακαλούμε να τις μελετάτε τακτικά.

Αποδοχή της Πολιτικής μας

Η χρήση του Ιστοτόπου προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η Πολιτική της MUSEUM STORE για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστοτόπου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μετά από την κοινοποίηση μεταβολών στην Πολιτική της MUSEUM STORE για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές.

 

 
Φόρτωση ...